Създадохме поредният уникален продукт с шунгит

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Приятели, искаме да ви информираме за нещо ново, което скоро създадохме и очакваме да се окаже едно от най-големите открития на човечеството. Макар че, все пак, не сме открили топлата вода, защото съставките са природни, но комбинацията им, според първите резултати, дава умопомрачителни резултати, които никой все още не може ясно да обясни.
Няма да бързаме да обявяваме какво е, но искаме да знаете, че, въпреки големите проблеми за бизнеса и цялото общество, ние продължаваме да работим и творим за благото на нашия народ и цялото човечество.

Напоследък се появяват на пазара все повече продукти с използване на активен въглен. Той е идеално средство за премахване неприятните последици от натрявяне и прекрасен козметичен продукт, способстващ за почистването на кожата.
Но малко хора знаят за нещо много по-силно и ефективно, с уникални свойства, притежаващо наистина магични действия. Това е долетелият от дълбокия Космос шунгит.
От много години с разични наши и чужди учени и лекари изследваме този вълшебен камък и експериментираме във всевъзможни направления: козметика, медицина, индустрия, екология… За каквото, и заедно с каквото и да използваме шунгитът, той се оказва, че притежава невъобразими качества и подобрява и многократно усилва ефективността на всичко към което е добавен. Силата на този черен камък, безвредността му и наличието на неземите фулерени, го правят най-загадъчният и ценен, по-скоро безценен, минерал на Земята.
Благодарение на порестата структура на безценния шунгит, на активния въглен и клиноптилолитът, те могат да се похвалят с високите си адсорбционни способности.

Създадохме поредният уникален продукт с шунгит_1

Чрез специална обработка на шунгита, открихме как да засилим тези и другите му свойства, като това го прави незаменима добавка към безброй материали.
Може да се приема орално, да се ползва за лечение или в козметиката. Примерно, наши клиенти, го използват отдавна в практиката си в козметичните и масажни салони с много голям успех. Добявен към маските за лице, помага за извличането на излишния себум от порите. А шунгитът, използван като стъргалка за гуаша масаж, способства за постигане на мигновени изцеления.
В света много се използват активният въглен, зеолитите, различни дурги минерали, но за нас няма спор, че в основата на всичко стои най-уникалното творение на Природата – шунгитът. Той е в състояние да неутрализира действието на вредните токсини, продуктите на разпада, отрови и остатъци от лекарствени препарати. Действайки като сорбент, той премахва всичко лошо от организма, абсорбира канцерогенните вещества. Притежава мощен детоксикационен ефект. Използва се и за пречистване на питейната вода, която запаметява информацията от шунгита и придобива невероятни структура и свойства, ставайки жива вода.

Създадохме поредният уникален продукт с шунгит_Булман Шунгит_2
А последното ни откритие, което отново върши истински чудеса – продукт за орална употреба, който съвсем скоро създадохме с участието на незаменимия шунгит, е нещо, което трудно засега може да се обясни, но върши чудеса със здравето. Засега, поради липсата на финанси, не сме провеждали сериозни клинични изследвания и не сме започнали производстовто му, затова няма да давам повече информация за него. Но, примерно, този продукт с шунгит – напълно безвреден и много полезен за здравето, може само за секунди да премахне изгарящите киселини, отлично се грижи за доброто хидратиране на клетките или може само за два месеца да направи чудо и да изчезнат десетилетни болки в коленете. Наблюденията ни показват и подобряване състоянието и при други здравословни проблеми, но не искаме да избързваме с констатациите, преди да са се потвърдили от повече изследвани хора. А и продължаваме да подобряваме още формулата.

Създадохме поредният уникален продукт с шунгит_2
Разбира се, макар и изключително впечатляващи, засега това са резултати от единични случаи от единични експерименти и затова няма да бием камбаната, че сме открили панацеята. Нужни са много финансови средства и медицински изследвания върху големи групи хора, за да можем по-категорично да твърдим каквото и да било. Но резултатите до момента са силно обнадеждаващи. Продължаваме да събираме отзиви за положителното действие на продукта, благодарение на наши приятели, които ни вярват и го използват.
Бихме били безкрайно щастливи, ако един ден този природен продукт замени повечето от лекарствата, които както знаем, не са безвредни.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност