Медитация с високовъглероден шунгит

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ШУНГИТ – път към света на Божествената енергия и укрепване на здравето

Шунгитът е уникален природен минерал, открит в Карелия, долетял на Земята като метеорит от дълбокия Космос преди 2-2,4 млрд.г., в састава на който за първи път учените откриват фулерени в естесвено състояние. Според учените, огромно количество фулерени се получават при експлозия на въглеродни звезди. Шулерените са алотропва форма на въглерода и са едно от най-големите открития на човечеството.
Самият минерал е съставен основно от виглерод, който е най-важният елемент за живия организъм. Той образува дълги биологични молекули и служи като основен материал за изграждането на организма. Съществува дори научна теория, според която животът на Земята се е зародил в шунгитова вода.
Целебната сила и впечатляващите свойства на шунгита се обяснява с наличието на въглерод, под формата на фулерени, и енергийните му способности, Енергията на шунгита е и най-мощната сред всички камъни на Земята. По-силна е и от енергията на диаманта. Ето защо този нвероятен минерал е царят на камъните и дава най-добри резултати при използването му в литотерапията.
Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_4Енергия излъчвана от парченце елитен шунгит – енергиите приемат формата на цветовете на лотос
Организмът и обкръжаващата среда вземат от шунгита и от енергията която излъчва, компонентите, от които се нуждаят в деден момент. Замяната на йони позволява да се изведат от организма само вредните вещества и да се приемат минерални вещества на точно необходимото място и в нужното количество.
А нашите изследвания проведени в БАН, Научноизследователският център по медицинска биофизика и руски учени, като най-запознатият с шунгита в света доц. Олег Мосин, доказаха, че шунгитът безспорно е най-ценният минерал, с феноменални кацества, надхвърлящ с десетки, стотици и хиляди пъти всичо друго с каквото го сравним. А както казва нашият приятел, известният радиестезист Иван Тодоров, с когото също сме провеждали много интересни експерименти с шунгита, той притежава собствен разум.
Метафорично може да кажем, че шунгитът сам решава какво трябва да се направи. Той позволява на организма да усвои това, което му е необходимо, добавя и коригира елементи, балансира енергиите. А това, което не е нужно и е вредно за човека, шунгитът не позволява да бъде усвоено.
Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_2Д-р Ляпко, медитира в нашата пирамида във Велинград
А това потвърждават и практическите ни резултати, неоспоримо доказващи, че шунгитът сам избира върху кой здравословен проблем първо да въздейства, като понякога върши и необясними чудеса, като за минути или няколко дни изчезват сериозни и дългогодишни емоционални или физически страдания. Все още липсва приемливо и разбираемо научно обяснение от учени и лекари, как шунгитът, използван под формата на хармонизатори от хора лежащи в голямата ни пирамида със стотици килограми истински шунгит в нея, винаги, на 100% в случаите, намира къде е здравословният проблем и веднага започва да го отстранява, подобно на организма, който при дадени условия сам избира кое заболяване е най-важно за човека и започва първо от него самолекуването. Всички споделят, че точно на местата, където е проблемът им, имат някакви усещания, като при всеки може да са различни: затопляне, студ, изтръпване, мравучкане, усилване, намаляване или изчезване на болката, пулсиране и много други усещания, като изпукване на мястото на третото око, интересни видения и дори появяване на ангели, които им говорят.
Процесът на балансиране протича на физическо и на всички енергийни нива. А балансирането означава възстановяване, оздравяване. Шунгитовата енергия се разпространява в пространството и изцелява всичко, което се намира в радиуса ѝ на действие. Енергията на шунгита се предава на водата, в която е поставен минералът, която, знаем, че има памет, към тялото, при съприкосновение с минерала, и към околната среда.
Шунгитът наистина е нещо Божествено, което е изпартено на Земята за да помогне на хората. Така поне твърди медиум, през който шунгитът говори, което за първи път се случи в ателието на известният търновски зограф Стоян Недев.
А ние продължаваме експериментите, като съчетаваме Божествената енергия на шунгита, с Божествените цветове – лечебната практика, на оято ни обичи, може би най-големият лечител на днешното време Патрик Сан Франческо.
Но, това са други теми и нека сега поговорим само за използването на шунгита в медитацията.
Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_1Мария Маринкова, по време на медитация в пирамидата с шунгит
Съвременните изследвания показват, че шунгитът създава около човека защитно енергийно поле, непроницаемо за негативна информация. А също, при изследвания за влиянието му върху чакрите е установено, че най-силно въздействие оказва върху 1-ва чакра. Така шунгитът подобрява качеството на медитацията.
А за практическото използване на шунгит при медитация, ни разказа преди няколко години една българка, занимаваща се с йога, която живее от десетилетия в Германия. Оказва се, че там, поне сред йогите, шунгитът е известен много отдавна и тя, заедно с колегите си от клуба по йога там, вече около 40 години, когато правят медитация, поставят под 1-ва чакра торбичка ситно натрошен шунгит. Абсолютно винаги, когато започват медитация, сядат върху такава торбичка, което, според нея, спомагало за по-бързото навлизане в дълбока медитация.
Това е мого интересно за нас, защото още преди учените да са установили, че шунгитът има такова въздействие върху 1-ва чакра, йогите по някакъв начин са го усетили и са го приложили в своите практики.
А в Научно-производствено предприятие “Булман-Шунгит”, освен че използваме само специално подбран за нас от кариерата шунгит високовъглероден шунгит, който използваме за изследванията ни и производството на хиляди, с вълшебо действие, продукти, ние го подлагаме на допълнително въздейсвие, по създаден от нас иновативен метод, в сътрудничество с други учени от целия свят, при което активиране се усилват значително някои от неговите и без това уникални свойства.
Важно!
За да се създаде защитно поле, шунгитът трябва да бъде с подходящо качество, с високо съдържание на въглерод. Пазете се от фалшификатите или използваният шунгизит или шунгит с ниско съдържание на въглерод, залели пазара в Карелия, Русия и целия свят, които, макар видимо да не се отличават от истинския шунгит, не притежават уникалните качества на високовъглеродния карелски шунгит.

Медитация с високовъглероден шунгит

Медитация с пирамида

Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_3Коцето Калки, медитира с хармонизаторите

Шунгитовата пирамида зарежда тялото с жизнена енергия. Всички слоеве на аурата се укрепват и почистват. Шунгитовата енергия се пренася от аурата към физическото тяло и създава баланс до вътреклетъчно ниво.

От върха на пирамидата се излъчва огромна енергия.

Пирамидата действа най-ефективно, когато човекът е в отпуснато състояние.
За да направите това, трябва да седнете удобно на стол, без да кръстосвате краката си, да поставите ръцете си на коленете, дланите нагоре. Поставете пирамидата върху дланта си, а с другата покрийте пирамидата. Затворете очи и се концентрирайте върху усещанията си. Усеща се лека пулсация, топлина, изтръпване в дланите… След това идва мускулна и нервна релаксация, усещане за лекота и безтегловност на цялото тяло.

Правете тази процедура два пъти на ден – сутрин и вечер и ще бъдете изумени от резултата!

Подобна медитация може да се направи и с шунгитова топка или шунгитово яйце. В този случай въздествието е много по-меко. Все пак, пирамидалната форма има най-силно излъчване, сред геометричните фигури.

А най-лесният начин да балансирате енергията на тялото е като седнете за 15-30 минути между две шунгитови пирамиди.
От лявата страна на тялото се поставя голяма шунгитова пирамида (с основа 7 см), а от дясната – малка (3-5 см). Пирамидите трябва да са ориентирани по посоките на света и да са на височината на бедрата и ханша.
Седенето за 15-30 минути между две пирамиди веднъж дневно помага за постигане на енергиен баланс, очиства и възстановява системите на организма и стимулира духовното израстване.

За да избегнете презареждане с енергия, не се препоръчва престой между пирамидите повече от 30 минути. Затова избягвайте да медитирате с шунгит, вечер, преди лягане.
Но, разбира се, при всеки е индивидуално, като някои се нуждаят от повече енергия, други, от по-малко. Има хора, които спокойно спят в шунгитова пирамида, и такива на които дори само носенето на медальон им дава толкова много енергия, че го свалят минутки след като са си го сложили. В такива случаи, докато привикнат към новата за тях енергия, може да се ползва шунгитът за кратко време, като постепенно времето се удлъжава.

 

Медитация с шунгитови хармонизатори (такива цилиндри – жезли, са иползвали египетските фараони)

Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_5

Египетските жреци са оставили информация за технологията за изработване на цилиндрите-хармонизатори, както в днешно време ги наричаме, и обяснение за тяхното използване: усилване на жизнената енергия и довеждането й до нивото на хармония, нивото на единение с космическия разум и информационна връзка – за получаване на информация от по-висши форми на съзнанието. Това, което днес наричаме духовни водачи, информация от Космоса и т.н.
В египетски пирамиди и гробници са открити такива цилиндри, изработени от резлични метали, минерали, дори от метеорити.

В началото на 19 век подобни цилиндри служат като спомагателно средство за развитие на самосъзнанието сред духовните хора в някои региони. В една от първите книги по медицина, в глава, наречена “Обновяване енергията на нервната система”, има информация за древен Египет. Египтяните използвали цилиндрични пръчки, които държали в ръцете си, за да увеличат потока на енергия в организма. Доказателство за това могат да се видят в древноегипетски рисунки и статуи – два цилиндъра, които човекът държи в ръцете си.

Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_6

1. Седнете в отпуснато състояие, без да кръстосвате краката си.
2. Внимателно приближете лактите към страните на тялото.
3. Хванете шунгитовият цилиндър-хармонизатор в лявата си ръка – лявата ръка ни е минус – Ин, както и и шунгитът. Това, според египтяните е жезълът на Луната. Жезълът на Луната служи като стимулант и осигурява по-висока активност на жезъла на Слънцето.
4. Хванете другият цилиндър от стеатит в дясната си ръка – жезълът на Слънцето. Той притежава мъжа енергия – Ян..
5. Поставете ръцете си на бедрата, така че цилиндрите да са изправени и успоредни един на друг.
6. Затворете очи и се съсредоточете върху усещанията си.
7. В случай, че се появи усещане за цветове или свръхсетивно видение на различни цветове, препоръчително е да се позволи на цвета да остане, тъй като той характеризира активната енергия и освободената енергия. На този процес трябва да се позволи да протича в хармония, без разсъждение, критика или намеса.
8. Времето за сесия е индивидуално. Препоръчително е да започнете с 3-5 минути и постепенно да увеличите до 10 или 15 минути. Ефектът на зареждане и баланс се запазва в продължение на два дни.
9. За оздравяване, защита, усилване на енергийното съзнание, духовно издигане се препоръчва използването на хармонизаторите два пъти дневно, сутрин и вечер (не непосредствено преди лягане), в продължение на две седмици.

Медитация с високовъглероден шунгит_Булман Шунгит_7

Препоръчително е да направите почивка от две седмици преди да продължите с процедурите, особено, ако за първи път се докосвате до шунгит и организмът ви за първи път е в досег с непознатата за него енергия.

Подобно, но мого по-слабо действие имат топкови или джобни, във формата на пул, хармонизатори.

 

Може да прочетете повече за цилиндрите на фараона в тази интересна статия:

Цилиндрите на фараона – резонатори на физически полета

 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност