Как да усилим целебната сила на шунгита

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Как да подготвим шунгита да ни лекува още по-ефективно?

Нужен ви е истински високовъглероден шунгит, допълнително тройно активиран по наш иновативен метод и престоял в голяма пирамида, при което се подобряват неговите характеристики и целебни сили.
Шунгитът със своите уникални свойства, за който се твърди, че притежава собствен разум, заедно с не по-малко уникалната вода – друго чудо на Природата, която има невъобразима памет и много, все още неразгадани от учените свойства и възможности, ще ни помогнат за поредното чудо.
Вземете стъклен буркан, изворна вода (при възможност я поставете в голяма пирамида, за да я направите пирамидална вода), поставете в буркана плочка, пирамида, парченце шунгит – каквото притежавате, застанете пред огледало, поставете буркана върху лявата си длан под нивото на очите, дясната сложете над буркана (за жените е обратно – бурканът се държи с дясната, а лявата длан е отгоре), гледайте в буркана с водата и шунгитът в продължение на 1-2 минути. Сега, изправете вертикално дланта на ръката над буркана с пръстите надолу и направете 40 кръгови завъртания по посока на часовниковата ръка. Оставете буркана с шунгита да престои около час, като гледате да е на място далеч от електроуреди и други източници на електромагнитни вълни.
Сега вече може да извадите шунгита и да го поставите върху болното място, директно върху навлажнената кожата. За да не падне при движение, може да го привържете с марля или парче плат от естествена материя.
Сложете на върха на езика си няколко кристалчета келтска сол или от нашия уникален продукт с прах от шунгит и други добавки. След като се разтопи, просмуче от лигавиците и преглътнете, изпийте 2 чаши от водата в буркана.
Пуснете си да слушате честоти за здравословния проблем, който имате. Ако се затруднявате да намерите подходящите, пишете ни, за да ви ги изпратим.
Може да оставите шунгита така колкото желаете, но поне 2-3 часа. Ако ползвате някакви мазила за вашите проблеми, намажете мястото и след това поставете отгоре шунгитът.

Как да усилим целебната сила на шунгита_Шунгит за уста_Булман Шунгит
Ако сте сложили в буркана от нашите специално обработени малки парченца за поставяне в устата, лапнете парченцето шунгит, местете го в устата или го дръжте под езика, като внимавате да не го глътнете. Може да го държите така неопределено дълго време.
Сега оставете организма в контакт с шунгита да превключи на режим “самооздравяване”.
При сериозни заболявания, при изчезване на симптомите, не преустановявайте веднага лечението, а продължете още 2-3 седмици и дори повече да прилагате шунгитововодния енергочестотен метод.

Как да усилим целебната сила на шунгита_Булман Шунгит_1

Очите, които излъчват мощна енергия, също предават много информация за нас самите. Нали казваме, че един лош човек може да те урочаса само с един поглед! Очите казват всичко. И не случайно ирисовата диагностика е толкова точна.

За да се определи дадена личност, максимум информация се получава от очната лицева част.
По-старите лекари определят по сканираната офталмогеометрична информация така наречения хабитус на болния – общото впечатление за състоянието му или диагнозата на болестта. Така при определено ниво на практическия опит сравнително точно може да се определи състоянието на болния с един поглед.
Диагностицирането на болестите по хабитуса е било повсеместна практика при провинциалните лекари през XIX век, когато не са разполагали с качествено оборудване.

Защо се гледаме в очите?

Погледът, действащ като сканиращ лъч, „сваля” информацията от очната част на лицето, в която чрез микроскопични движения на клепачите, веждите, очните ябълки и кожата се изразяват нашите чувства и усещания, а така проличава и индивидуалността на всеки човек. Ние се гледаме в очите, защото от тях (по-точно от очната част на лицето) получаваме допълнителна информация за човешката индивидуалност и нейните промени в резултат на чувствата и усещанията.

С погледа си „сваляме” сканираната информация от цялата околоочна част на лицето, включваща клепачите, веждите, междувеждието и ъгълчетата на очите. Тези параметри образуват сложна геометрична конфигурация, която постоянно се променя в зависимост от състоянието на човека (емоции, болка и т. н.). Следователно ние се гледаме в очите, за да наблюдаваме промените в геометричните параметри на околоочната област на лицето. А сканираната информация се предава през очите в центровете на мозъчното подкорие, където се преработва и се прехвърля в кората на главния мозък под формата на образи, според които съдим за събеседника си. А нашият мозък, създаден от Бог, е много по-сложен и съвършен от най-бързите и мощни суперкомпютри.
Каква изчислителна мощност притежават малките подкорови възли в човешкия мозък, преработващи подобна офталмогеометрична информация! Та нали те я преработват само за миг и я предават в кората на главния мозък във вид на образи, усещания и други подобни чувства, независимо че размерът им (около 1 см) е несъпоставим с капацитета на съвременния компютър, за който още не е възможно да преработи такава информация.

 

Може да прочетете и друга полезна информация в следната статия:

Техники за пирамидо и шунгитотерапия, възстановяване на аурата, естествена ваксина за Ковид 19…

Невидимият ритъм на живота

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност